Mijn naam is Maarten Neeskens, 30 jaar ervaring met duurzame en gedeelde mobiliteit en mede-oprichter van appacar. Jarenlang heb ik gewoond en gewerkt in steden als Amsterdam, Utrecht en Parijs. Ik merkte dat het steeds drukker werd in de Europese steden en dat het hebben van een eigen auto een pain in the ass is.

Met name een parkeerplek voor de deur is moeilijk te vinden en ongelofelijk duur. De straten staan vol met auto’s die 95% van de tijd stilstaan en schaarse leefruimte innemen. Het gebruik van de fiets, OV en deelmobiliteit lost dit ten dele op.

“Je wilt gewoon regelmatig een auto kunnen pakken,
die voor je deur klaar staat.”

Dat is vanaf nu mogelijk met appacar, je deelauto thuisbezorgd. Voor de deur, wanneer jij dat wilt en gegarandeerd op tijd. Bovendien kun je via de autobezorg-app kiezen uit verschillende typen: een voordelige compacte auto, maar ook een gezinsauto, stationwagon, bestelbus en zelfs een sportieve auto of cabrio.

Appacar (auto + bezorging) is in veel gevallen voordeliger dan een eigen auto of private lease met parkeervergunning en veel goedkoper dan een tweede auto (zonder parkeervergunning).

Wij zetten verschillende auto’s in van meerdere aanbieders. Daarom heb je met appacar meer keuzevrijheid en 100% beschikbaarheid.

Maarten Neeskens

De “10+1 x beter” voordelen van Appacar op een rij:
 1. Gegarandeerd op tijd voor je deur bezorgd
 2. Pricing autogebruik is inclusief bezorging
 3. Bevrijd van parkeergedoe en vaste parkeerkosten
 4. Via de app keuzevrijheid van compact tot cabrio
 5. Nooit zoeken naar een auto, 100% beschikbaarheid
 6. Geweldige klantervaring van gemak en luxe
 7. Totaalpakket voordeliger dan eigen/lease auto
 8. Vrij van bijtelling (lease) en BKR (private-lease)
 9. Altijd schoon en een volle tank of accu
 10. Altijd een jonge, goed rijdende auto
 11. Meer leefruimte in de straat